Danstävling-Sundsvall

Terminens sista danstävling är avslutad.
Regionstävling i Sundsvall och jag och Monica packar ”lilla blå” full med packning och två döttrar… Med förinprogramerad GPS och kartor börjar vi vår färd, men i en helt annan riktning än vad vi tänkt, så alla ni som röstat om felkörning:
GRATTIS. Vi gjorde det igen.
(Men det var nog den kvinnliga rösten i GPS´n.. Vem fan vill lyssna på en tjatig kärring i mer än 60 mil?? inte vi iallafall. )


Första anhalten var på ett utmärkt litet pittoreskt ”Värdshus” i centrala Söderhamn, med utsikt över ån… Maten var utsökt, likaså sällskapet med alla goa skratt och det bästa av allt, att kaffet var färdigt 05.00 på morgonen när klockan ringde!!
(puss till er: Claes, Gunilla och Alexander)
Ett 5-stjärnigt ställe att rekomendera till alla förbipasserande…

Halv sju på morgonen startade ”Lilla Blå” från Söderhamn i riktning mot Sunsvall. Och, jaa, vi tog en lite extra sväng nu också, men vad gör väl det? Det är vårat Tur-karma och vi får se en hel del av vårat vackra Sverige…
Tjejerna gjorde mycket bra ifrån sig. Ebba tog sig till final och knep en delad 2:a plats, vilket nu innebär att hon är uppflyttad i den efterlängtade Guldklassen. Så dags nu att börja öva in nya, mer avancerade steg och mera kickar… (GRATTIS EBBA!!!!)
Ella tog sig till finalen i Guldklassen och slutade på en 6:e plats. Bra jobbat!! och i sista dansen i paren hamnade de i Semifinalen…

Därefter började den långa hemfärden… Vi lämnade ett snörikt och vackert Sundsvall och körde mot ett regning och grått Västerås….
Hej Då Sundsvall, vi ses nästa gång!
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s