Ordning i kaoset…

..och ett steg närmare med att modifiera min flugbindarhörna. Då jag delar detta utrymme i rummet där ”lillsnyggot” huserar, så får man tänka ordning och reda… En tanke som inte alltid faller sig som den bör och framförallt inte alltid som/där den ska 😉 men man måste ju tro på sig själv emellanåt… Nåväl, dagen startade med sin beskärda del kaffe och därefter åkte ALLT som har med flugbindning att göra ut över köksbord och köksgolv. och efter en hel del rensning och sortering med hjälp av Mästerkatten utan stövlar (Hans-Olof) så kände iallafall jag mig hyfsat nöjd med del 1 i planeringen..

20140125-142235.jpg Var sak på sin plats och efter ett framtida inköp av gångjärn, hyllplan och ev nån skruv, så kommer det också så småningom att bli en ”skrivbordsdel” att fälla upp..

20140125-142536.jpg Nu återstår bara att sortera ut de åtskilliga burkar/lådor/askar med div flugor och tillbehör… Jösses vad man lyckas samla på sig, men man vet ju aldrig när man behöver just DEN saken/flugan 😉 To be continued…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s